Citeste Regulamentul Serverului!

Avatar utilizator
[RGK]*Kent
Administratorul site-ului
Mesaje: 17
Membru din: Mai 30, 2020, 12:37 am
Localitate: Rosiori de Vede
Contact:

Citeste Regulamentul Serverului!

Mesaj de [RGK]*Kent »

Regulamentul Serverului Public CS.Mortall.RO

-------------------------------------------------------------------------------------
Setarile serverului CS.Mortall.RO
-------------------------------------------------------------------------------------
sv_aim 0
sv_cheats 0
sv_maxspeed 320
sv_gravity 800
mp_timelimit 25
mp_roundtime 2
mp_freezetime 3
mp_maxrounds 0
mp_c4timer 35
mp_friendlyfire 0
mp_buytime 0.25
mp_startmoney 800


--------------------------------------------------------------------------------------------------
ATENTIE ! Schimbarea acestor setari duce la pierderea definitiva a accesului!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

PARTEA I : REGULI DE JOC
* Pt jucatorii care “gresesc” in mod repetat pedepsele de mai jos pot fi modificate in functie de severitatea actiunilor*.

* Obiectivele tero :
- Obiectivul principal: Teroristii au obligatia de a pune BOMBA la unul din locurile destinate.Nerespectarea acestui obiectiv --->slay/slayteam
- Daca bomba este jos atunci teroristii au obligatia de a o ridica. In aceasta situatie ESTE INTERZIS CAMPINGUL!-->slay/slayteam
- In cazul in care bomba a fost pusa teroristii au obligatia de a proteja zona in care se afla.Nerespectarea acestui obiectiv --->slay/slayteam
- ESTE INTERZIS TARGET-ul INTENTIONAT.

* Obiectivele CT:
- Rushul CT este permis!
- CT-erii au obligatia de a dezamorsa BOMBA in cazul in care a fost amorsata.Nerespectarea acestui obiectiv --->slay/slayteam

* Pentru hartile CS_ si AS_ (unde obiectivul hartii este salvarea ostatecilor respectiv escortarea V.I.P.-ului intr-o zona sigura) se aplica aceleasi pedepse ca si pe hartile DE_ cu mentiunea ca echipa CT va fi pedepsita in caz de camp.

* In cazul in care un jucator nu isi indeplineste obiectivele primeste slay runda urmatoare si este avertizat.
* Greseli voluntare:
- FLASH in baza: slay (repeta: ban 30).Daca jucatorul isi cere scuze (dand dovada faptului ca actiunea lui NU a fost intentionata) in timp util, NU se aplica nici o sanctiune.

* Greseli involuntare:
- FLASH la coechipieri: (atentionare:mustrare verbala) actiune repetata -->kick

* La actiunile care au multiple variante de pedepse (de ex. Slay / Kick / Ban) se va tine cont de ordinea acestora.


PARTEA II : PREVEDERI GENERALE
Pentru CHEAT-uri de orice fel (wallhack, ESP, speedhack, aimbot, scripts, etc...) --> BAN PERMANENT (obligatoriu dovezi: screenshots/demo)

Art.1 a) Adminii au obligatia de a se ingriji de buna functionare a server-ului si prioritara este urmarirea jucatorilor suspectati de CHEAT-URI. Adminii care continua sa joace in loc sa se ocupe de acest aspect si care ignora plangerile jucatorilor cu privire la "codati" se va considera actiune efectuata in detrimentul server-ului si se va sanctiona corespunzator.
b) Accesele sunt personale iar utilizarea acestora de catre alte persoane indiferent de motiv va atrage de la sine pierderea accesului.
c) Folosirea comenzilor "amx_say", "amx_tsay" si "amx_csay" in mod repetat (mai mult de 3 ori consecutiv) este interzisa si va atrage sanctionarea celui in cauza.
d) Discutiile intre admini (cu privire la administrarea server-ului) se vor purta doar cu "amx_chat" sau Orice injuratura sau atingere a integritatii morale a altor persoane de catre admini va atrage raspunderea celui in culpa. Orice discutie intre admini cu amx_say tsay care nu aduce o buna prioritate a jocului si doar strica imaginea serverului va fi sanctionata. Deasemenea, comanda amx_chat si amx_psay nu va permite folosirea unui limbaj indecent.
e) Orice neintelegeri intre admini, neintelegeri cu caracter jignitor, se raporteaza pe forum, insotit de dovezi (ora si data discutiilor, ss etc.)
f) Folosirea comenzii "amx_ssay" este strict interzisa.
g) Adminii au obliga?ia de a folosi amx_say pentru a afi?a reguli / anun?uri / avertismente / informa?ii.
h) Nu se vor face locuri pe server la cererea jucatorilor sau pentru cunostinte/prieteni apropiati (fiecare kick trebuie justificat vezi: PARTEA I ).
i) Reclamele si link-urile externe nu sunt permise fara acordul ownerilor.
j) In caz de reclama la alte servere/domenii --> BAN PERMANENT
k) Pentru adminii/sloturile suspectati de cheat-uri se va actiona EXCLUSIV prin avertizarea unui owner.
l) Adminii si sloturile au obligatia de a se inregistra pe acest forum.
m) Adminii cu acces la imunitate au dreptul sa scoata imunitatea in cazul in care un acces cu imunitate este afk pentru cel putin 1 runda. In cazul acesta va folosi comanda admin_slay, iar daca respectivul acces este afk mai mult de 3 runde se va folosi comanda amx_kick. ORICE ALTA COMANDA FOLOSITA ASUPRA ACCESELOR CU IMUNITATE ESTE PEDEPSITA CU RIDICAREA ACCESULUI!*

Art.2 a) Nick-ul nu trebuie sa fie prea mare.Sa nu incomodeze afisarea intregului ip in amx_showip
b) Nick-ul trebuie sa contina minim 3 caractere
c) Nick-ul sa nu contina un numar exagerat de semne gen: !@#$%^&*()-=_+> d) Nick-ul sa fie decent.
e) Schimbarea sistematica a nick-ului de mai mult de 4 ori in aceeasi runda este interzisa. Se va penaliza cu ban 100. Exceptie sunt situatiile in care jucatorul este suspectat de cheaturi.
f) Nick-uri interzise:
- Nick-uri care contin doar ~ si/sau ` sunt interzise, altfel vor primi amx_llama.
- Nick-urile Llama (altul decat cel obtinut in urma amx_llama), NotALlama si Alt_nume, precum si orice variante ale acestora ( (1)Alt_nume ) se vor schimba in maxim 3 runde. Prima pedeapsa este kick. Daca continua ban 30min.

Art.3 a) Schimbarea hartii se va face doar de comun acord cu adminii prezenti pe server iar comanda efectiva va fi executata de adminul cu cel mai mare acces. Exceptia o constituie situatia cand toti adminii au acelasi level si in acest caz oricare dintre ei poate sa se ocupe de acest lucru dar doar printr-o intelegere prealabila.
b) Schimbarea harti curente inainte expirarii timpului normal de joc (30 de minute) se va efectua numai de comun acord cu adminii prezenti pe server si numai in situatia in care in acel moment sunt mai putin de 14 jucatori pe server, iar adminul care are cel mai mare acces este direct raspunzator de acest aspect.
c) Procedura pentru situatia prezentata la lit. b) este urmatoarea: amx_vsay (ex: amx_vsay BYCASTOR vs. DUST2), amx_votemap (ex: amx_votemap awp_india) si se va schimba harta in ceva mai "fun" (ex: awp_india, de_dust2, awp_bycastor, fy_dust, mini_dust2, etc.).
d) Repetarea unei harti la un ciclu mai mic de 4 harti este strict interzisa (pentru informatii despre hartile jucate anterior folositi comanda /harti )
e) Se va lua in considerare si parerea jucatorilor prin sistemul de vot ( in cazul in care acestia cer in mod explicit o anumita harta ).
f) Pe harta awp_bycastor este interzisa folosirea armelor sau he-urilor din casa, pe awp_dust, awp_map. Nerespectarea acestei restrictii -->SLAY/KICK/BAN 120min.
g) Pe harta de_cbble este interzisa folosirea turnurilor de catre ambele echipe.Nerespectarea acestei restrictii --> SLAY/KICK/BAN 120min
* Adminii au obligatia sa informeze playerii despere aceste restrictii prin afisarea unui mesaj la inceputul fiecarei runde.

Art.4 a) Este permis un singur restart dupa cel automat al server-ului. Adminul cel mai mare are obligatia de a da restart in primele 5 secunde dupa prima runda,nici un alt admin nu are voie sa dea restart intre timp. Exceptia o constituie situatia cand toti adminii au acelasi level si in acest caz oricare dintre ei poate sa se ocupe de acest lucru dar doar printr-o intelegere prealabila.
b) Daca in primele 15 de secunde din prima runda adminul cel mai mare in grad nu a dat restart atunci obligatia revine urmatorului in rang.
c) In cadrul restart-ului se vor da obligatoriu 3 rr consecutive : "amx_restartround 1", "amx_restartround 1" si "admin_restartround 3 LIVE".
d) Este interzisa folosirea de cfg-uri care ar putea da rr automat (deci este exclusa scuza cu cfg-ul).


Art.5 a) Banul permanent se da folosind comanda amx_ban, amx_banip, amx_banid, amx_banss sau amx_banshot nume.
b) Sanctiunile pentru abaterile prevazute cu BAN sunt urmatoarele:
- Folosirea de CHEAT-uri se va pedepsi cu BAN PERMANENT insotit OBLIGATORIU de DEMO/POZE si IP-ul celui in culpa.
- Injurii de orice fel aduse acceselor cu imunitate LOGATE : BAN pe 120 de minute.
- Lag constant ( > 100 ) insotit de reconectare dupa kick/ BAN 5-120 minute.
- In cazul abaterilor sanctionate cu llama daca cel in cauza da retry si repeta greseala : BAN pe 30 minute.
- Nerespectarea atentionarii cu privire la nick urmata de reschimbarea acestuia (intr-un nick necorespunzator) dupa schimbarea fortata de catre admin (prin amx_execclient, amx_nick ) : BAN pe 30 minute.
- Pentru reclama la alte servere de CS/ domenii de internet : BAN PERMANENT
- Alineat suplimentar pentru cererile de slot/upgrade. Toamna frunzele cad de "sus in jos". Daca in cazul unei cereri nu ati raspuns corect, cererea va fi inchisa si veti pierde dreptul da a redacta alta timp de o luna de zile.
c) Banurile pot fi scoase NUMAI DE OWNERI/GODZI, este STRICT interzisa folosirea comenzi "amx_unban".
d) Banurile permanente pot fi date fara demo cu o SINGURA exceptie : daca numele si iP-ul jucatorului corespund cu cele din lista de banuri permanente.
e) Demo-urile trebuiesc facute cu meticuloziate si mare atentie. Suspectul trebuie urmarit mai mult timp (4-5 runde) pana se va lua decizia corecta.

Art.6 a) Limbaj neadecvat pe server --> Llama, Gag, Kick, Ban max.120min


Ai citit regulamentul serverului?: Nu ma intereseaza


* Sanctiunile aplicate acceselor care incalca acest regulament, raman la decizia fondatorului.
Scrie răspuns